10. 5. 2024   |   svátek má Blažena
 

Zapékané kotlety pod grilem

Název Množství a jednotka
vepřové kotlety 4 ks
olej 4 lžíce
vejce 2 ks
strouhaný sýr 100 g
cherry rajčátka 150 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách nařízneme. Na pánev dáme olej a kotlety z obou stran opečeme. Přendáme do zapékací misky. V misce si rozkvedláme vejce se strouhaným sýrem a dáme je na kotlety. Přidáme nakrájená rajčata a pod grilem vše zapečeme.


Další fotografie
 


RECEPTY

Bažant na divoko

Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept

RECEPTY

Plněné bagety

Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept

RECEPTY

Falešné matjesy z cukety

Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept

RECEPTY

Zázvorky

Postup: Žloutky s jedním celým vejcem utřeme v míse spolu s cukrem - třeme aspoň 20... zobrazit recept

RECEPTY

Holandské řízky

Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

U Strakatého koně

Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...